суд, уклонистНа Львівщині оштрафували рядового запасу, який відмовився їхати на навчальні збори. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Перебуваючи на військовому обліку у Стрийському міському об'єднаному військовому комісаріаті як рядовий запасу, чоловік 6.06.2018 року відмовився від отримання повістки на відправку 29.06.2018 року на навчальні збори і відповідно не прибув для відправки до частини.

Обвинувачений уклав із прокурором Стрийської місцевої прокуратури угоду про визнання винуватості, згідно якої беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 337 КК України, та погодився на призначення покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Стрийський міськрайонний суд Львівської області ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості та призначити обвинуваченому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850  гривень.


На Львовщине оштрафовали рядового запаса, который отказался ехать на учебные сборы. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Находясь на воинском учете в Стрыйском городском объединенном военном комиссариате как рядовой запаса, мужчина 6.06.2018 года отказался от получения повестки на отправку 29.06.2018 года на учебные сборы и соответственно не прибыл для отправки в часть.

Обвиняемый заключил с прокурором Стрыйской местной прокуратуры соглашение о признании виновности, согласно которой безоговорочно признал свою виновность в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 337 УК Украины, и согласился на назначение наказания в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 850 грн.

Стрыйский городской суд Львовской области утвердил соглашение о признании виновности и назначил обвиняемому наказание в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 850 гривен.