школа, мальчик, крышаСьогодні, 2 серпня, працівники школи №9 у Червонограді виявили на даху установи хлопчика без свідомості. За попередніми даними, дитина вночі проникла в приміщення школи, дісталась до третього поверху — і випала з вікна. Про це повідомляє "Ехо Червонограда". 

 На щастя, приземлився підліток на дашок над входом, на відносно м'яку покрівлю.

Попередньо, хлопцю приблизно 13-14 років. На прохання лікарів не міг відкрити очі, хоча зміг сісти сам.

Хлопця транспортували до Червоноградської центральної міської лікарні. Далі справою займатимуться правоохоронці.

Як повідомили у відділу комунікації поліції Львівської області, за словами охоронця школи, він виявив у коридорі хлопця, який, втікаючи від нього, вистрибнув з вікна третього поверху та впав на дашок перед входом до школи.

Ним виявився 13-річний мешканець одного з сіл Сокальського району, учень цієї школи. Його із тілесними ушкодженнями госпіталізовано, діагноз уточнюється.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події.

 


Сегодня, 2 августа, работники школы №9 в Червонограде обнаружили на крыше учреждения мальчика без сознания. По предварительным данным, ребенок ночью проник в помещение школы, добралась до третьего этажа - и выпала из окна. Об этом сообщает "Эхо Червонограда". 

К счастью, приземлился подросток на козырек над входом, на относительно мягкую кровлю.

Предварительно, парню примерно 13-14 лет. По просьбе врачей не мог открыть глаза, хотя смог сесть сам.

Парня транспортировали в Червоноградскую центральную городскую больницу. Далее делом будут заниматься правоохранители.

Как сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области, по словам охранника школы, он обнаружил в коридоре парня, который, убегая от него, выпрыгнул из окна третьего этажа и упал на козырек перед входом в школу.

Им оказался 13-летний житель одного из сел Сокальского района, ученик этой школы. Его с телесными повреждениями госпитализировали, диагноз уточняется.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.