замовленняДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" у 2018 р. провів серійну модернізацію більше 5 винищувачів МіГ-29 до рівня МіГ-29МУ1. Про це повідомили в ДК "Укроборонпром". Подовжується модернизація наступної партії літаків.

Літаки отримали потужну радіолокаційну станцію, яка дає можливість збільшити дальність виявлення повітряних цілей, а також інтегровану в бортовий радіонавігаційний комплекс систему супутникової навігації. Було розширено можливості контролю і реєстрації функціональних параметрів технічного стану літака, двигуна і ряду бортових систем.

 


ГП "Львовский государственный авиационно-ремонтный завод" в 2018 провел серийную модернизацию более 5 истребителей МиГ-29 до уровня МиГ-29МУ1. Об этом сообщили в ГК "Укроборонпром". Продолжается модернизация следующей партии самолетов.

Самолеты получили мощную радиолокационную станцию, которая позволяет увеличить дальность обнаружения воздушных целей, а также интегрированную в бортовой радионавигационной комплекс систему спутниковой навигации. Были расширены возможности контроля и регистрации функциональных параметров технического состояния самолета, двигателя и ряда бортовых систем.