пожар, КавалеридзеУ Львові рятувальники ліквідували пожежу в квартирі багатоповерхівки. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

31 жовтня о 18:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 6-му поверсі 9-поверхового житлового будинку в м. Львові на вул. Кавалерідзе, 16. Мешканці будинку самостійно вийшли на вулицю до прибуття вогнеборців. Займання виникло у кухні та спричинило щільне задимлення. Рятувальники ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу локалізовано о 19:06 та ліквідовано о 19:10 у складі 3-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м, пошкоджено міжкімнатні двері і вікно. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Во Львове спасатели ликвидировали пожар в квартире многоэтажки. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

31 октября в 18:42 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в квартире на 6-м этаже 9-этажного жилого дома в г. Львове на ул. Кавалеридзе, 16 Жители дома самостоятельно вышли на улицу до прибытия пожарных. Возгорание возникло в кухне и повлекло плотное задымление. Спасатели ликвидировали горение в аппаратах защиты органов дыхания.

Пожар локализован в 19:06 и ликвидирован в 19:10 в составе 3-х звеньев газодымозащитной службы. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 3 кв. м, повреждены межкомнатные двери и окно. Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.