советник, Демьян ДанилюкРадником мера Львова з питань інфраструктури та транспорту призначили урбаніста Дем'яна Данилюка. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Штатним радником міського голови з питань інфраструктури та транспорту призначений Дем’ян Данилюк. Про це під час наради в міськраді 1 листопада повідомив мер Львова Андрій Садовий.

28-річний Дем’ян Данилюк – львівський урбаніст та блогер, один із засновників урбаністичного руху "Lypneva". У 2013-2016 роках Дем'ян Данилюк працював у відділі промоції Львівської міськради, брав участь у розробці експериментальних дорожніх знаків, які вже почали встановлювати у Львові. Данилюк відомий критичними дописами у соцмережах з питань міської інфраструктури та транспорту. Зокрема, минулого року після його скарги у Facebook у Львові змінили графіки увімкнення вуличного освітлення.

Додамо, що наразі триває конкурс на посаду начальника управління транспорту Львівської міської ради. Свої заявки на конкурс подали двоє кандидатів.


Советником мэра Львова по вопросам инфраструктуры и транспорта назначили урбаниста Демьяна Данилюка. Об этом сообщает ZAXID.NET

Штатным советником городского головы по вопросам инфраструктуры и транспорта назначен Демьян Данилюк. Об этом во время совещания в горсовете 1 ноября сообщил мэр Львова Андрей Садовой.

28-летний Демьян Данилюк - львовский урбанист и блоггер, один из основателей урбанистического движения "Lypneva". В 2013-2016 годах Демьян Данилюк работал в отделе промоции Львовского горсовета, участвовал в разработке экспериментальных дорожных знаков, которые уже начали устанавливать во Львове. Данилюк известен критическими сообщениями в соцсетях по вопросам городской инфраструктуры и транспорта. В частности, в прошлом году после его жалобы в Facebook во Львове изменили графики включения уличного освещения.

Добавим, что сейчас идет конкурс на должность начальника управления транспорта Львовского городского совета. Свои заявки на конкурс подали два кандидата.