Сыхов, трамвай №8На трамвайному маршруті № 8 кількість вагонів збільшили на 50%. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", на сихівській лінії – трамвайному маршруті № 8, на 50% збільшили кількість вагонів. Зараз на маршруті курсує 15 вагонів.

"Як і було анонсовано, від цього понеділка, коли трамвай № 2 розпочав курсувати на Погулянку, кількість трамвайних вагонів на Сихів збільшилася на 50%. Відповідно в робочі дні на трамвайному маршруті № 8 курсує 15 вагонів. Однак, ми моніторимо пасажиропотік на цьому маршруті і, в разі необхідності, готові ще збільшити кількість вагонів", - розповів Іван Бондар, начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс".

Нагадаємо, відповідно до затвердженого графіку руху, на трамвайному маршруті № 8 курсувало 10 вагонів.


На трамвайном маршруте № 8 увеличили количество вагонов на 50%. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", на Сыховский линии - трамвайном маршруте № 8, на 50% увеличили количество вагонов. Сейчас на маршруте курсирует 15 вагонов.

"Как и было анонсировано, с этого понедельника, когда трамвай № 2 начал курсировать на Погулянку, количество трамвайных вагонов на Сыхов увеличилась на 50%. Соответственно в рабочие дни на трамвайном маршруте № 8 курсирует 15 вагонов. Однако, мы мониторим пассажиропоток на этом маршруте и, в случае необходимости, готовы еще увеличить количество вагонов", - рассказал Иван Бондарь, начальник отдела информации и завязок с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс".

Напомним, согласно утвержденному графику движения, на трамвайном маршруте № 8 курсировало 10 вагонов.