проститутки, сутенерша, бордель19-річна полтавчанка утримувала у Львові салон для надання інтимних послуг та займалася сутенерством. Дівчині повідомили про підозру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

19-річну мешканку Полтавської області, котру працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області викрили 5 жовтня, підозрюють у сутенерстві, звідництві, втягненні осіб у зайняття проституцією, а також у створенні та утриманні місць розпусти.

Встановлено, що підозрювана виконувала обов’язки  адміністратора салону з надання платних сексуальних послуг, забезпечувала повій клієнтами, яких шукала у мережі Інтернет та розповсюджуючи рекламні візитки. Вона також приймала в телефонному режимі замовлення, забезпечувала повій засобами контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями.

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні салону у Львові поліцейські вилучили десять тисяч гривень, мобільні телефони, засоби контрацепції та інші інтимні речі.

Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) КК України та ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією)  КК України. Дівчині загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває.


19-летняя полтавчанка содержала во Львове салон для оказания интимных услуг и занималась сутенерством. Девушке сообщили о подозрении. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

19-летнюю жительницу Полтавской области, которую работники Управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми Главного управления Национальной полиции во Львовской области разоблачили 5 октября, подозревают в сутенерстве, сводничестве, вовлечении лиц в занятие проституцией, а также в создании и содержании мест разврата.

Установлено, что подозреваемая выполняла обязанности администратора салона по оказанию платных сексуальных услуг, обеспечивала проституток клиентами, которых искала в сети Интернет и распространяя рекламные визитки. Она также принимала в телефонном режиме заказы, обеспечивала проституток средствами контрацепции и занималась другими организационными вопросами.

Во время санкционированного обыска в помещении салона во Львове полицейские изъяли десять тысяч гривен, мобильные телефоны, средства контрацепции и другие интимные вещи.

Злоумышленницы сообщили о подозрении в совершении преступлений, предусмотренных ч.2 ст.302 (создание или содержание мест разврата и сводничество) УК Украины и ч.2 ст.303 (сутенерство или вовлечение лица в занятие проституцией) УК Украины. Девушке грозит лишение свободы на срок от четырех до семи лет. Досудебное расследование продолжается.