суд, ударилУ Львові до штрафу у 680 гривень засудили хлопця, який розбив губу кривднику своєї дівчини. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася у вересні 2016 року. Як зазначається у матеріалах рішення, дівчина обвинуваченого (на даний час – його дружина) неодноразово розповідала йому, що до неї чіпляється її однокурсник, з яким вони разом навчаються. 19 вересня вона зателефонувала та повідомила, що однокурсник знову до неї чіпляється та вказала, що вони разом із друзями знаходяться неподалік ЛНМУ ім. Д.Галицького. Обвинувачений знайшов їх та наніс кривднику кілька ударів кулаком у обличчя, чим спричинив йому рани на верхній та нижній губах, які відносяться до легкого тілесного ушкодження.

19 липня 2018 року Личаківський районний суд м. Львова ухвалив визнати обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України. З огляду на те, що його дружина наразі вагітна, йому призначили покарання у виді штрафу розміром 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн.) в дохід держави.


Во Львове к штрафу в 680 гривен осудили парня, который разбил губу обидчику своей девушки. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло в сентябре 2016 года. Как отмечается в материалах решения, девушка обвиняемого (в настоящее время - его жена) неоднократно рассказывала ему, что к ней цепляется ее однокурсник, с которым они вместе учатся. 19 сентября она позвонила и сообщила, что однокурсник снова к ней цепляется и указала, что они вместе с друзьями находятся неподалеку ЛНМУ им. Галицкого. Обвиняемый нашел их и нанес обидчику несколько ударов кулаком в лицо, поранив верхнюю и нижнюю губы, что относится к легкому телесному повреждению.

19 июля 2018 года Лычаковский районный суд Львова постановил признать обвиняемого виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.125 УК Украины. Учитывая то, что его жена сейчас беременна, ему назначили наказание в виде штрафа в размере 40 необлагаемых минимумов доходов граждан (680 грн.) в доход государства.