нож, жена, мужНа Львівщині жінка у гостях під час розпивання спиртного вдарила чоловіка ножем. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Новороздільське відділення поліції 31 травня надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків у Новому Роздолі чоловік отримав ножове поранення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, поранення потерпілому, 35-річному місцевому мешканцю, нанесла його 48-річна співмешканка, також жителька Нового Роздолу. Пара була в гостях у знайомих, розпивали спиртне, коли між ними виник конфлікт, під час якого жінка вдарила чоловіка ножем в область грудей. Лікарі діагностували у потерпілого, зокрема, "проникаюче ножове поранення легені, алкогольне сп’яніння".

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисниця затримана в порядку ст.208 КПК України, їй повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, досудове розслідування триває.


На Львовщине женщина в гостях во время распития спиртного ударила мужа ножом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Новороздольское отделение полиции 31 мая поступило сообщение о том, что в квартире одного из домов в Новом Роздоле человек получил ножевое ранение.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, ранение потерпевшему, 35-летнему местному жителю, нанесла его 48-летняя сожительница, также жительница Нового Роздола. Пара была в гостях у знакомых, распивали спиртное, когда между ними возник конфликт, в ходе которого женщина ударила мужа ножом в область груди. Врачи диагностировали у пострадавшего, в частности "проникающее ножевое ранение легкого, алкогольное опьянение".

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до восьми лет.

Злоумышленница задержана в порядке ст.208 УПК Украины, ей сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, досудебное расследование продолжается.