Ночной трамвай, маршрут, трамвайУ Львові можуть з'явитися нічні трамваї.

Пропозиція ввести нічні трамвайні рейси замість нічних маршруток висловив депутат Львівської міськради Ігор Корончевській.

"Нічний маршрут на Сихів користується великим попитом серед жителів. Замінивши автобус на трамвай і продовживши його до вокзалу в нічний період, ми зможемо не тільки зробити його більш комфортним для жителів, але і досягти більшої економічної вигоди", - сказав Корончевській.

За словами депутата, нічний трамвай повинен замінити нічні маршрутки. Він також запропонував відкрити нічний трамвайний маршрут "Залізничний вокзал - Центр - Аквапарк" та інші, - повідомляє zaxid.net.


Во Львове могут появиться ночные трамваи.

Предложение ввести ночные трамвайные рейсы вместо ночных маршруток высказал депутат Львовского горсовета Игорь Корончевский.

"Ночной маршрут на Сихов пользуется большим спросом среди жителей. Заменив автобус на трамвай и продлив его до вокзала в ночной период, мы сможем не только сделать его более комфортным для жителей, но и достичь большей экономической выгоды", - сказал Корончевский.

По словам депутата, ночной трамвай должен заменить ночные маршрутки. Он также предложил открыть ночной трамвайный маршрут "Железнодорожный вокзал - Центр - Аквапарк" и другие, - сообщает zaxid.net.